header foto
header foto
 
Bestuur

2019 wordt een top jaar!

Nieuws afbeelding 14-1-2019

Inmiddels zijn de eerste zaalwedstrijden weer gespeeld. Veel teams staan boven in de ranglijst. Jong Senioren is in 2018 officieel Winterkampioen op het veld geworden! Alle inspanningen van de TC, trainers (waaronder keeperstrainer Anne) en coaches belonen zich. Ouders helpen en springen bij in de sport waarmee de meesten niet zijn opgevoed (maar ook bijvoorbeeld bij het bladblazen zaterdag om 8.00 uur). Het spelplezier bij de jongste meiden is enorm. 


De Activiteitencommissie heeft in 2018 fantastische evenementen georganiseerd, wij kijken alweer uit naar de Valentijnsdisco en Holestick Got Talent met onze eigen gesponsorde muziekinstallatie die met een stukje van de opbrengst van de Grote Club Actie ook bekabeld gaat worden. Dat we als vereniging er zo goed voor staan hebben we te danken aan de vele sponsoren, onze contactpersoon bij de KNHB wist niet wat ze zag toen ze de veelheid van reclameborden zag. De inspanningen van Alberto Berkhof en Pieter Bas Schmidt betalen zich uit! Vele ouders hebben zich aangemeld om de KNHB Basisopleiding voor coaches en trainers te volgen. Als laatste (en dat is hun lot) de scheidsrechters. Bij nagenoeg elke uitwedstrijd merk ik dat wij de opleiding goed hebben staan, maar zonder jullie inzet gaat het niet. Dank allen! 

 

De uitzichten voor 2019 zijn dus meer dan goed! Als alles meezit wordt in 2019 de toplaag van ons veld vervangen en kunnen we vele jaren verder op een nieuwe mat. Er zijn natuurlijk nog enkele uitdagingen. Sommige liggen in het beheer. Afspraken met de gemeente en de noodzakelijke inspanningen van bestuur en Beheerscommissie om de kantine draaiend en wind- en waterdicht te houden en de plannen om de kantine vooral duurzaam te maken. Dit grote onderhoud vergt wellicht de spreekwoordelijke ‘vele’ handen. 

 

Het bestuur wil zorgvuldig omgaan met de AVG. Ik roep de laatste ouders op om te reageren op de toestemmingsmails, dan kunnen wij op de kortst mogelijke termijn die prachtige teamfoto’s ophangen! Nu kunnen we alleen C1 en C2 bewonderen....  

 

Ik heb er zin an!


De voorzitter
 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992