header foto
header foto
 
Trainingen

Trainingsschema 2018/2019

Nieuws afbeelding 25-8-2018 Beste leden,

Wij hopen dat iedereen heeft genoten van de afgelopen vakantie.
Vanaf 3 september starten de trainingen weer en eindelijk kunnen wij het trainingsschema bekend maken. 
Helaas hebben wij aan het eind van vorig seizoen afscheid moeten nemen van Robert Danklof. Daarmee hebben wij een opleider/begeleider maar ook kundige trainer verloren. Dit geeft wel de (jonge) clubtrainers die al enige jaren opleiding hebben genoten de kans om op eigen benen te gaan staan. De toekomst peiler waar we enkele jaren geleden op hebben ingezet. Het verliezen van Robert betekende ook het verliezen van een trainer die de vaste keepers op een hoger plan kon tillen. Dat was een gemis waar niet 1,2,3 een opvolging voor beschikbaar was. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij onze vaste keepers dit jaar een nieuwe trainer kunnen aanbieden in de persoon van Anne Versteylen. Zij heeft zelf jaren lang gekeept en keeperstraining gegeven. Op een later moment zal zij verder worden geĆÆntroduceerd.
Met HockeyXperts hebben wij nog een lopende verbintenis dus zij zullen ook komend seizoen in de persoon van Junior Schilte aanwezig zijn op onze vereniging.
Het schema is anders dan misschien ingeburgerd is geraakt, zo zijn er op de maandag trainingen voor de MB1 en MC3 ingepland die invulling moeten krijgen vanuit het team zelf, zij krijgen op de woensdag de officiƫle clubtraining aangeboden. Ook de tijd van MA1 en MB1 is niet op beide dagen gelijk, zij wisselen elkaar af en hebben beide een keer de "late" dienst. De starttijd van de dinsdag en donderdag is een half uur verlaat naar 18:30 uur.
Kortom check het schema (ook in bijlage) even heel goed zodat je weet wanneer je waar verwacht wordt. Ook een oproep aan de teams om met elkaar invulling te geven aan de 2e training.

Wij wensen iedereen een heel leuk en sportief seizoen toe.
Met vriendelijke groet,
Technische commissie
Bijlage


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992