header foto
header foto
 
Algemeen

Afscheid Robert Danklof

Nieuws afbeelding 12-6-2018 Kort voor het einde van dit seizoen heeft Robert Danklof aangegeven te gaan stoppen met het geven van trainingen op onze club. Vanavond zal dus Roberts laatste training zijn.
Naast zijn eigen hockey-activiteiten bij Kampong, zijn werk, zijn vriendin en natuurlijk zijn twee honden blijft er gewoon te weinig tijd over.

De afgelopen jaren is Robert een vertrouwd gezicht geworden op onze vereniging en heeft hij heel veel van onze hockeyers getraind en veel van onze huidige trainsters begeleid.
Bovendien was Robert erg waardevol in het beoordelen van onze hockeyers en het monitoren van hun ontwikkeling en zo telkens te helpen bij de indeling van de teams voor het nieuwe seizoen.

Het bestuur en de Technische Commissie vinden het natuurlijk erg jammer dat Robert bij ons weg gaat en bedanken hem hartelijk voor zijn inzet en adviezen de afgelopen jaren.
Namens de hele vereniging heeft de Technische Commissie hem gisteren een uitgebreid bierpakket en een dinerbon aangeboden, zodat hij samen met zijn vriendin nog eens lekker kan nagenieten van zijn tijd bij De Holestick.


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992