header foto
header foto
 
Algemeen

Klopt jouw E-mail adres wel??

Nieuws afbeelding 14-5-2013
Klopt jouw email adres wel? Een beetje rare vraag zul je denken. Maar stel, jij hebt je email adres laatst veranderd, alleen heb je dit niet doorgegeven aan de hockeyclub.
 
Dan ontvang jij geen mail meer van de club, want dat wordt nog naar je 'oude' email adres gestuurd. Belangrijke info over de club, wedstrijden, jouw team, fluiten, etc krijg jij dan niet meer binnen.
 
Daarom is het belangrijk dat jij een wijziging van je email ook aan ons doorgeeft.
 
Met de nieuwe site gaat dit heel makkelijk. Klik hierboven rechts gewoon op 'Mijn Holestick'. Daar moet je dan inloggen met je lidnummer en je wachtwoord. Deze heb je bij de start van de nieuwe site ontvangen via de mail. Na het inloggen kom je op je eigen pagina van onze site terecht. Aan de rechterkant zie je in het menu het kopje instellingen staan. Als je dat aanklikt kun je je email adressen en je mobiele nummer wijzigen. Eventueel kun je ook een nieuw wachtwoord aanmaken.
 
Heb je nog nooit een email met je lidnummer en je wachtwoord ontvangen van de club? Dan wordt het hoog tijd dat je controleert of je email wel op de juiste manier bekend is bij ons.
 
Stuur dan een mail naar: [email protected]. Geef daarin aan dat je nog geen inloggegevens hebt ontvangen voor 'Mijn Holestick' en zorg er dan ook voor dat je daarin ook je juiste email adres zet.
 
Wij zorgen er dan voor dat jij je inloggegevens krijgt op het juiste email adres.
 
Groetjes
 
Beheer website de Holestick.


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992