header foto
header foto
 
Trainingen

HockeyXperts - voorstellen Junior Schilte

Nieuws afbeelding 25-9-2017
Sinds het begin van het nieuwe seizoen hebben we ook weer een nieuw gezicht op de club en het veld kunnen verwelkomen. Net als vorig seizoen hebben we dit jaar een contract met HockeyXperts.

HockeyXperts is een organisatie die de Technische Commissie ondersteunt in het begeleiden en opleiden van onze trainers, maar ook de coaches en spelers. Dit doen zij door het aanbieden van een goed uitgedachte leermethode met op maat gemaakte technische en tactische tips voor trainingen en wedstrijden, maar ook door het leveren van enthousiaste, ervaren trainers die op het veld staan.

Op het veld worden onze trainers dit jaar ondersteund door Robert Danklof, een vertrouwd gezicht, en door Junior Schilte, één van de trainers van HockeyXperts. 
Junior is ondanks zijn jonge leeftijd een ervaren en gedreven trainer/coach. Hij heeft veel ervaring met het schrijven en verzorgen van clinics, het opleiden van trainers en het geven van trainingen.
Junior hockeyt zelf op hoog niveau bij Hurley Heren 1 in het Amsterdamse Bos.

Mocht je als coach of trainer wat tips & tricks nodig hebben, spreek hem dan gerust aan op de maandagavond of Robert op de dinsdagavond.

Op 15 september hebben onze trainers die de clubtrainingen op de maandag en dinsdag verzorgen en de coaches die daarvoor belangstelling hadden, een door HockeyXperts georganiseerde clinic gehad.
Tijdens deze avond heeft Thijs Wientjens het systeem dat wij gebruiken voor de trainingen uitgelegd en ook enkele nieuwe functionaliteiten toegelicht.

Al met al een zeer informatieve en leuke avond die ook voor de ervaren trainers weer
nieuwe inzichten gaf.

We hopen met HockeyXperts, Junior en Robert een succesvol seizoen tegemoet te gaan. 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992