header foto
header foto
 
Bestuur

functie SECRETARIS (m/v) vacant!

10-4-2017

Onze huidige secretaris Janske Hofman stopt helaas met haar functie als secretaris van MHC De Holestick. Omdat er op dit moment nog geen gegadigden zijn, laten wij jullie weten dat deze functie per medio april, de eerstkomende Algemene Ledenvergadering, vacant is. 

We weten allemaal hoe waardevol het beoefenen van een sport en lid zijn van een sportclub kan zijn voor jezelf of voor je kinderen. Jij kan daar bij MHC De Holestick een bijdrage aan leveren! Wij zijn op zoek naar een secretaris (man/vrouw) die nauwkeurig is en communicatief vaardig. 
Als secretaris verzorg je de agenda en notulen voor elke bestuursvergadering en elk jaar voor de Algemene Ledenvergadering. Ook zorgt hij/zij ervoor dat de post bij de juiste mensen komt. Verder denk je als bestuurslid mee over het beleid van onze club.

Ben je ge├»nteresseerd, lijkt het je leuk, maar wil je eerst nog wat vragen stellen voordat je besluit of het iets voor jou is? Neem dan contact op met één van de bestuursleden. Of je kunt je mail sturen naar [email protected]

Wij horen graag van jullie! 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992