header foto
header foto
 
Trainingen

Einde zaalseizoen

Nieuws afbeelding 9-2-2017

Beste allemaal,

 Het zaalseizoen loopt ten einde. Met nog 1 speelweekend voor de boeg zijn er nog 3 teams in de race voor het kampioenschap. Wij wensen deze teams heel veel succes komend weekend en willen iedereen uitnodigen om deze maar natuurlijk ook alle andere teams nog 1x aan te moedigen en naar de nodige overwinningen toe te motiveren.

Wij hopen dat iedereen weer veel plezier heeft beleefd in de zaal en zien uit naar de ontwikkeling die dat heeft gebracht en welke we ongetwijfeld zullen gaan terugzien tijdens het resterende veldseizoen.

Het veldseizoen start direct na aankomend weekend op 13 februari, daarmee behoort het tijdelijke schema zoals we dat kende tijdens het zaalseizoen tot het verleden. De trainingen in Overberg en in de Breehoek vervallen en alle veldtrainingen verschuiven weer naar zoals het seizoen ook gestart is. Ook de teamindelingen vervallen weer 100% naar de veldindelingen.

Kijk voor de volledigheid op de site of in de LISA app zodat je geen training van jouw team en enthousiaste trainers hoeft te missen.

 

Met vriendelijke groet,

De technische commissie 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992