header foto
header foto
 
Arbitrage

Scheidsrechterscursus

Nieuws afbeelding 9-1-2017

Doe mee, volg de scheidsrechterscursus!

Zoals eerder aangekondigd starten we binnenkort weer met een scheidsrechterscursus. Voor sommigen is dit verplicht (spelende leden die dit seizoen 14 jaar en ouder zijn of worden) voor anderen is dit vrijwillig (ouders en overige actieve vrijwilligers).

Zonder scheidsrechters kunnen er geen wedstrijden worden gespeeld. Wij doen daarom nogmaals een dringend beroep op alle ouders om zich op te geven voor de cursus.  Met een scheidsrechtersdiploma op zak is het een stuk leuker om een wedstrijd te bekijken en begrijp je beter waarom beslissingen worden genomen. Bovendien help je hiermee onze vereniging in haar voortbestaan. Op dit moment zijn er een beperkt aantal scheidsrechters beschikbaar die alle wedstrijden fluiten. Meer scheidsrechters zijn erg welkom, omdat wij deze taak dan over meer mensen kunnen verdelen.

De cursus wordt gegeven via een e-learning systeem. Je kan dus zelf bepalen wanneer je de lesstof voor de scheidsrechterscursus doorneemt. Er zullen een aantal informatieavonden worden gehouden waar je vragen kunt stellen en waar met elkaar gediscussieerd kan worden. Uiteraard zullen we ook een proefexamen aanbieden om te bekijken of iedereen klaar is voor het examen.

De planning ziet er als volgt uit:

•12 januari  Informatieavond (19.30 tot 20.00)

•16 januari   Start e-learning (let op: de e-learning is 1 maand online beschikbaar)

•26 januari   1e cursusavond op club (start 19.30 tot 21.00)

• 9 februari    2e cursusavond op club (start 19.30 tot 21.00)

• 16 februari  Einde e-learning

• 16 februari Proefexamens op club (start 19.30)

•23 februari  Examen op club (start 19.30)

Alle leden die de scheidsrechterscursus verplicht moeten volgen, worden persoonlijk benaderd. Alle vrijwillige deelnemers kunnen zich aanmelden via [email protected]. Wij doen echt een beroep op alle ouders, uw bijdrage is van groot belang.

 

Met vriendelijke groet,

De Scheidsrechterscommissie 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD