header foto
header foto
 
Arbitrage

Scheidsrechterscursus 2016/2017

Nieuws afbeelding 9-12-2016

Scheidsrechters cursus 2016-2017

 

Nu het nieuwe veldseizoen al even onderweg is en we de eerste wedstrijden in de zaal al achter ons hebben, willen we iedereen van harte uitnodigen voor het volgen van de scheidsrechters cursus binnen De Holestick.

 

Een aantal jaren geleden is tijdens een Algemene Ledenvergadering besloten dat in ieder geval alle spelende leden een scheidsrechterskaart moeten halen.

Iedereen die dit seizoen 14 jaar of ouder is dient deze scheidsrechters kaart te hebben. Heb je deze nog niet dan kun je daarvoor de scheidsrechters cursus volgen die in januari/februari gaat starten.

Dit doen we binnen de club door een e-learning cursus via de KNHB die je thuis kunt doen.

Tevens is er een aantal avonden op de club waarop de cursus uitgelegd wordt, spelregels besproken worden en vragen gesteld kunnen worden. Bovendien zal er op een gegeven moment een proefexamen gehouden worden, zodat je weet of je over voldoende kennis van de regels beschikt.

 

Wij doen hierbij ook een beroep op ouders, coaches en begeleiders  om deze cursus te volgen.

Op deze manier bent u op de hoogte van de regels en zou u, indien u dat zou willen, ook zelf eens een wedstrijd van een elftal kunnen fluiten of spelbegeleider kunnen zijn bij een wedstrijd van de Jongste Jeugd (F- en E-teams) waarin bijvoorbeeld uw dochter speelt.

Een scheidsrechter is namelijk het belangrijkste onderdeel van een hockeywedstrijd. Zonder scheidsrechter kan een wedstrijd niet worden gespeeld. Een scheidsrechter is dus van wezenlijk belang  voor het voortbestaan van onze vereniging en de mogelijkheid voor uw dochter om wedstrijden te spelen.

 

Informatie over de aanvang van de cursus en de avonden die op de club worden georganiseerd volgt zo snel mogelijk.

 

Mocht je nu al vragen hebben of nadere informatie nodig hebben, kun je altijd contact opnemen.

 

Wij hopen op een groot aantal aanmeldingen

 

Met vriendelijke groet,

Arbitrage Commissie

Mike Zwanink

[email protected] 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD