header foto
header foto
 
Technische Commissie

teamsamenstelling zaalhockey

Nieuws afbeelding 15-10-2016

Beste leden,

 

Ook dit jaar gaan we als vereniging tijdens de winterperiode zaal hockeyen, dit geldt voor de teams vanaf de 8 tallen. Voor de E6 en F teams zal een mid-winter competitie buiten worden gespeeld zolang het weer dat toelaat.

Zoals aan het begin van het seizoen aangegeven gaan we tijdens de zaalperiode met aangepaste teamindelingen werken. De zaalcompetitie is een volledig aparte competitie waarbij het niet vanzelfsprekend is om met de bestaande veldteams deel te nemen.

De afgelopen weken hebben wij geïnventariseerd welke leden willen deelnemen aan de zaalcompetitie. Met deze inventarisatie zijn we in samenspraak met de coaches aan de slag gegaan en hebben we nieuwe teams samengesteld.

De herverdeling is noodzakelijk omdat er een maximum wordt gesteld aan het aantal leden dat mag spelen voor een team. Dit maximum ligt op 12 speelsters en met teams van 14, 15 leden zou dat betekent dat niet iedereen elke wedstrijd kan meespelen. De Holestick heeft besloten dit niet te willen en iedereen zo veel mogelijk speelminuten te gunnen. Met kleinere teams kan dit worden gerealiseerd. Bijkomend voordeel is dat trainingen met een kleinere groep een snellere leerweg mogelijk maakt.

De coaches is gevraagd om deze indeling kenbaar te maken aan hun teams en dat is inmiddels gedaan. Bijgaand publiceren wij deze ook op de website.

 

Met vriendelijke groet,

De TC

Bijlage

Agenda

Nog geen agenda punten.


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD