header foto
header foto
 
Evenementen

GROTE CLUBACTIE 2016

19-9-2016

Wij hebben dit seizoen een mooie opening gehad. Ieder jeugdlid in een nieuw tenue en een feestelijke dag daarbij. Dit alles hebben we te danken aan de vele sponsoren die de club heeft.

Ondanks deze inbreng willen we de club gezond en de contributie binnen de perken houden. En daarnaast in wat extra’s investeren. Om die reden doen wij weer graag mee met de Grote Club Actie! (van elk verkocht lot à € 3,00 gaat € 2,40 rechtstreeks naar onze club) Vorig jaar hebben we door een fantastisch resultaat een tassenrek kunnen laten plaatsen en dit jaar zal de opbrengst oa bijdragen aan de verbetering van de entree.

Voor de drie best verkopende leden van de Holestick is er weer een mooie prijs te winnen! De Intertoys zal dit mede mogelijk maken. Ook zijn er gave extra prijzen te winnen via de clubactie. Check daarvoor hun website: kids.clubactie.nl. Om alvast een tipje van de sluier te lichten is Pathé Thuis één van de sponsoren.

Op maandag 26 en dinsdag 27 september zullen de boekjes door ons worden uitgedeeld. Bij het afgeven van de boekjes zullen we ook een brief doen waarop staat hoe alles precies in zijn werk gaat.

De kick-off is op 1 oktober 2016.

Met contant geld hoeven de kinderen niet over straat, ze krijgen een boekje met een aantal machtigingsformulieren mee.

Het is de bedoeling dat de boekjes op maandag 31 oktober of dinsdag 1 november ingeleverd worden. Die avonden zijn wij (tijdens de trainingen) op de club aanwezig.

Laten we met er met z’n allen voor zorgen dat de Grote Clubactie wederom een groot succes wordt voor De Holestick zodat we extra kunnen investeren in de jeugd!

Vragen kan je stellen via e-mail: [email protected] 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD