header foto
header foto
 
Technische Commissie

Even voorstellen: HockeyXperts

Nieuws afbeelding 26-8-2016

Met het begin van het nieuwe seizoen zullen we ook een aantal nieuwe gezichten op de club en het veld verwelkomen. Vol trots kunnen we melden dat we voor de komende seizoenen een contract hebben afgesloten met HockeyXperts.

 

HockeyXperts is een organisatie die de Technische Commissie gaat ondersteunen in het begeleiden en opleiden van onze trainers, coaches en spelers. Dit doen zij door het aanbieden van een goed uitgedachte leermethode met op maat gemaakte technische en tactische tips voor trainingen en wedstrijden, maar ook door het leveren van enthousiaste, ervaren trainers die op het veld staan.

 

Afgelopen week hebben onze trainers die de clubtrainingen op de maandag en dinsdag verzorgen tijdens een kick-off meeting onder leiding van Rob Weers, één van de oprichters, al kennis kunnen maken met de mensen achter HockeyXperts. Zij hebben ook een voorproefje gekregen van de uitgebreide tools voor de trainingen die zowel op de computer als op de smartphone te bekijken zijn. Aan de hand van thema‚Äôs zijn complete trainingen en tactische tips uitgewerkt. De trainingen zijn gemaakt op basis van de nieuwste inzichten zoals spelgericht- en motorisch leren, zoals ook de KNHB dat adviseert.

In de loop van het jaar zullen nog een aantal avonden georganiseerd worden om te evalueren en kennis te delen en te vergaren.

Op termijn zullen ook de coaches en trainers die voor de teams de tweede training verzorgen uitleg krijgen over het systeem.

 

Op het veld worden onze trainers het komend seizoen ondersteund door Robert Danklof, een vertrouwd gezicht, en door Hidde Vaags, één van de trainers van HockeyXperts. Hij zal ook de keepers van de elftallen gaan trainen.

Binnenkort hopen we hem uitgebreider voor te stellen op de website.

 

Deze nieuwe verbintenis betekent helaas dat we na een aantal seizoenen afscheid genomen hebben van Hans Harbers.

Hans heeft door zijn rustige manier van begeleiden en ondersteunen een grote rol gespeeld in het huidige niveau van de trainsters die hij onder zijn hoede heeft gehad.

We bedanken Hans voor zijn waardevolle bijdrage aan de Technische Commissie en de frisse blik op het geven van trainingen in de periode dat hij aan De Holestick verbonden is geweest.

 

De Technische Commissie hoopt door de verbintenis met HockeyXperts de komende seizoenen het opleidings-, coach- en spelniveau van De Holestick op een nog hoger plan te brengen.

Agenda

Nog geen agenda punten.


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD