header foto
header foto
 
Evenementen

WIE JARIG IS TRAKTEERT !

15-8-2016
En omdat de club dit jaar haar 35e verjaardag viert gaat dit gepaard met een mooi lustrumfeest!!

27 augustus aanstaande zijn jullie allemaal van harte uitgenodigd om samen met jullie ouders/verzorgers, partner en/of familieleden dit feestje met ons te komen vieren.

De dag wordt begonnen met een officieel moment: de uitreiking van de nieuwe tenues en het bedanken van de nieuwe sponsoren die dit mogelijk gemaakt hebben. Hiervoor verwachten wij alle (jeugd)leden om 11.30 bij het clubhuis, want dit mooie moment wordt natuurlijk vastgelegd op de foto! Zorg dus dat je haar goed zit en je make-up is bijgewerkt!
Na het officiƫle moment is er een familietoernooi (opgeven hiervoor kan op de dag zelf aan de wedstrijdtafel) aansluitend op dit toernooi wordt er voor eten gezorgd en daarna zetten we de feestelijkheden gewoon door met een feestavond!
Door de dag heen is er verder nog de mogelijkheid om een stoere team-foto te laten maken bij een fotograaf en zijn er diverse activiteiten voor de allerkleinsten.

Kortom, het beloofd een feestelijke dag te worden!

In verband met de voorbereiding vragen wij je wel om vooraf aan te geven of je erbij bent. Dit kan door een mail te sturen naar [email protected]

We hopen jullie allemaal te zien de 27e !!


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD