header foto
header foto
 
Technische Commissie

Trainingsschema

Nieuws afbeelding 23-8-2015

Beste allemaal,

 

De vakantie zit erop! Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en uitgerust is voor weer een nieuw schooljaar, werkweken en natuurlijk een nieuw hockeyseizoen.

Het voorlopig trainingsschema heeft inmiddels plaats gemaakt voor een definitief schema, behoudens de training senioren, deze is nog niet 100% zeker. Het schema is terug te vinden op de site en in de Lisa app.

Check het actuele schema vandaag nog zodat je weet waar je aan toe bent.

Op het schema vallen buiten een aantal wijzigingen ten opzichten van het voorlopige schema een aantal zaken op.

Nog niet alle 2e trainingen zijn ingevuld. De teams ME1, ME2, ME3 MD2, MC2 en MB2 hebben op maandag de 2e training (die ingevuld dient te worden vanuit het team en anders vervalt) , voor deze teams is de invulling nog niet duidelijk/geregeld (op de site herkenbaar door "vacature” onder het kopje trainer). Navraag over doorgang en invulling kan je doen bij je coach. Aan ouders en begeleiders nogmaals de oproep om invulling te geven aan deze training.

Met het aantrekken van Antonio Carroccio hebben we een lang gekoesterde wens van de technische commissie weten in te vullen en een 2eexterne trainer binnen gehaald.

De trainingen worden in tegenstelling tot vorig jaar vaak gegeven door 1 clubtrainster die onder begeleiding staat van Robert Danklof of Antonio Carroccio.

Op de woensdag avond staat een trainingsblok "train de trainer” gepland van 21:00 tot 21:30 uur. Dit is een trainingsblok waar Antonio Carroccio onze clubtrainers verder zal trainen in hun taken. De invulling en frequentie hiervan is nog niet helemaal uitgekristalliseerd maar zal de komende weken verder vorm krijgen.

Op de vrijdag avond staat een trainingsblok "Specialisatie” gepland van 18:45 tot 19:45 uur. Dit is een trainingsblok waar Antonio Carroccio facultatief op specialismen zal gaan trainen zoals bijvoorbeeld strafcorner, uitverdedigen of pressie spel. De invulling en frequentie hiervan is nog niet helemaal uitgekristalliseerd maar zal de komende weken verder vorm krijgen.

Mochten er nog vragen zijn, schroom niet om ze te stellen!

Wij hopen op weer een leuk, gezellig en bovenal sportief seizoen.

Met vriendelijke groet,

Technische commissie MHC de Holestick

Agenda

Nog geen agenda punten.


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD