header foto
header foto
 
Technische Commissie

teamindelingen seizoen 2015/2016

Nieuws afbeelding 9-6-2015

Beste leden,

Afgelopen maandag zijn de nieuwe teamindelingen voor komend seizoen gepresenteerd. In de bijlage treft u het overzicht.

De technische commissie is zich er terdege van bewust dat dit bij sommige tot vreugde maar bij een ander tot teleurstelling heeft geleid. Dit is nooit helemaal te voorkomen. Desalniettemin is de technische commissie overtuigd dat zij een juiste indeling met juiste balans heeft kunnen maken.

Tevens is op deze avond een beroep gedaan op alle ouders om als vrijwilliger een rol te spelen voor het team waar uw dochter in speelt. Dit kan zijn coachen, fluiten, spelbegeleider of trainer, zonder invulling van deze taken kunnen wij geen competitie bieden. Ook staat de TC open voor nieuw bloed om de teamindeling voor het seizoen 2016/2017 vorm te geven. Wij hopen op vele reacties.

Als laatste wil de TC graag aangeven dat zij zich het recht voorhoudt om lopende het seizoen aanpassingen te doen aan de teamindeling wanneer de situatie daar om vraagt. Daar sluit op aan dat, ook al lijkt het nog ver weg, we nu al moeten nadenken over het zaalseizoen. Aangezien een zaal team uit maximaal 12 speelsters mag bestaan zullen we bij de huidige teams die zich opgeven voor de zaalcompetitie moeten bekijken of en hoe deze heringedeeld moeten worden.


Wij wensen iedereen alvast een heel fijn en sportief nieuw seizoen.

 

Met vriendelijke groet,

Technische commissie

MHC de Holestick

Bijlage

Agenda

Nog geen agenda punten.


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD