header foto
header foto
 
Evenementen

Frequently Asked Questions VriKeFa

Nieuws afbeelding 30-4-2015

Wat is het VriKeFa toernooi? VriKeFa staat voor Vrienden, Kenissen en Familie. Het VriKeFa toernooi is dus een toernooi voor al jouw familie, vrienden en kenissen.

 

Moet je kunnen hockeyen om mee te doen? Nee, dat is juist het leuke van het toernooi. Iedereen kan en mag meedoen. Echter wel als team, je kunt dus niet als persoon meedoen.

 

Spelen kleine kinderen dan samen met volwassenen en is dat niet gevaarlijk? Tijdens het toernooi zijn er twee poules.

  • De gooi & smijt poule. Dit is de poule waarin geen kinderen onder de 12 jaar meespelen en hier wordt stevig gehockeyed.
  • De familie poule. Dit is de poule waarbij elk team minimaal 4 kinderen onder de 12 jaar heeft spelen (in het veld gedurende de wedstrijd). Hier wordt rekening gehouden met de kinderen en gelden aangepaste regels.

Natuurlijk is het handig om als speler een bitje in te hebben en scheenbeschermers te dragen. Deze dien je zelf mee te nemen.

 

 

Zijn aan de inschrijving kosten verbonden? Ja, om het toernooi kostendekkend te krijgen zijn aan de inschrijving kosten verbonden. De kosten zijn per team € 1,-- per speler. Dus schrijf jij een team met 12 spelers in, dan zijn de kosten € 12,--.

 

Waarom een thema? Dit is uit het verleden zo gegroeid en is altijd erg leuk geweest. Veel teams komen verkleed en dat komt de sfeer ten goede.

 

Hoe laat is het begin en hoe laat ben je klaar? Het toernooi start op zaterdag 20 juni 2015 om 10.30 uur. De eerste wedstrijd start om 11.00 uur. De finales zullen rond een uur of 17.00 gespeeld worden.

 

Op wat voor veld speel je? Er wordt gespeeld op een kwart veld. De familie poule speelt 8 tegen 8. De gooi en smijt poule speelt 6 tegen 6. De wedstrijden duren 20 minuten.

 

Kun je eten en drinken tijdens het toernooi? Jazeker, er zal de hele dag genoeg te eten en drinken zijn. Dit dien je natuurlijk wel te betalen. Dit gebeurt door bonnenboekjes te kopen. Deze bonnen heb je nodig om eten en drinken te kopen. De bonnenboekjes zijn gedurende het toernooi in het clubhuis te koop.

 

Wat is er allemaal te doen op die dag? Natuurlijk allereerst gezellig samenzijn en leuk hockeyen. Het leuke van dit toernooi is dat er ook niet hockeyers meespelen. Daarnaast is er de hele dag muziek en kun je je laten schminken. Ook zal er in de middag een spetterende KARAOKE show zijn waar jij zelf aan me kunt doen en je zangkwaliteiten kan tonen. Vallei Radio is aanwezig en zal live verslag doen. 

Bij wie kan ik een team inschrijven? Je kunt een team inschrijven door een mail te sturen naar: [email protected]. Zet in die mail het volgende:

  • Teamnaam
  • Welke poule wil je mee doen (Gooi & Smijt of Familie)
  • Aantal spelers (bij familie poule kinderen onder de 12 jaar apart vermelden.

Als jij de mail stuurt zul jij de contactpersoon zijn voor je team, je dient dan ook de kosten op de dag zelf te betalen bij de wedstrijdleiding.

Wil je meer weten? Stuur dan een mail naar [email protected]


 

  

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD