header foto
header foto
 
Evenementen

Grote Clubactie

Nieuws afbeelding 16-10-2014

Beste Holestickers, 

Begin september zijn we gestart met De Grote Clubactie. Zoals jullie weten kan de club hier veel geld door ontvangen. Van ieder verkocht lot van € 3,00 gaat er rechtstreeks € 2,40 de clubkas in. Dat is snel verdiend toch? 

Helaas hebben wij geen enorme winst uit bijvoorbeeld een baromzet. Onze jaarlijkse baromzet is bijvoorbeeld hetzelfde als 1 drukke zaterdag bij Valleivogels of VV Scherpenzeel.

Juist door acties zoals deze en de hap en snackdag, is het voor de club en niet te vergeten de activiteitencommissie, mogelijk om activiteiten voor de jeugdleden te organiseren en ons clubhuis steeds beetje bij beetje op te leuken. 

Op 22 november wordt bijvoorbeeld voor de derde maal de inmiddels veelbesproken Spokentocht weer georganiseerd. Ook hiervoor wordt de opbrengst van De Grote Clubactie gebruikt. Het is anders nagenoeg onmogelijk om activiteiten te organiseren zonder een hoge deelnameprijs te vragen aan de deelnemers. En we willen natuurlijk dat iedereen mee kan doen!! 

We hebben aan 125 kinderen lotenboekjes gegeven. We hebben tot nu toe van maar van 35 kinderen de lotenboekjes terug ontvangen. Zij hebben wel al 296 loten verkocht. Natuurlijk hoeven niet alle loten uit dat boekje verkocht te worden, een paar is ook al prima. Als je bedenkt dat dit bijvoorbeeld ook 625 loten (als iedereen 5 loten verkoopt) kunnen zijn, valt de loten verkoop tot nu toe best tegen. 

Wat zou het leuk zijn als dit nog iets meer wordt, want we hebben nog lang niet alle boekjes terug. Hierbij doen we nogmaals een beroep op jullie om wat loten te verkopen. Hopelijk kunnen we het bedrag nog iets hoger maken! 

Vergeet niet dat er voor de beste lotenverkoper een leuke prijs te verdienen is! 

Inleveren kan tot uiterlijk 30 oktober a.s. bij je coach, trainer of teammanager. Op de bar in het clubhuis staat ook een doos waar de boekjes in mogen. 

Met vriendelijke groet, 

Greta Berkhof en Willeke Voorthuizen 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD