header foto
header foto
 
Sport

Laatste nieuws over het WK Hockey

Nieuws afbeelding 26-11-2013
View this email in your browser

Alle deelnemers WK 2014 bekend!

De mannen en vrouwen van Zuid-Afrika hebben de laatste WK tickets bemachtigd! Afgelopen zaterdag wonnen zij de Africa Cup en verzekerden zich van deelname aan de Rabobank Hockey World Cup in 2014. Hiermee sluiten zij de lijst van deelnemende landen die gaan strijden om de wereldtitel, volgend jaar mei in Den Haag.
 
Mannen
Bij de mannen gaat de strijd tussen: Australië, Argentinië, België, Duitsland, Engeland, India, Maleisië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Spanje, Zuid-Afrika en Zuid-Korea.
 
Vrouwen
De strijd om de wereldtitel gaat bij de vrouwen tussen: Australië, Argentinië, België, China, Duitsland, Engeland, Japan, Nederland, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Zuid-Korea.
 
Op 1 februari 2014 is het speelschema bekend. Voor overige info over het WK, kijk op: http://www.rabobankhockeyworldcup2014.nl/

 

Hockey World League Finals live te volgen

Alvast een beetje vooruitlopen op het WK gevoel? Van 30 november t/m 8 december is de Hockey World League finale voor de vrouwen in Argentinië. In de noordelijke stad Tucumán komen acht vrouwenteams in actie; Engeland, Zuid-Korea, Nederland, Duitsland, Nieuw-Zeeland, China, Argentinië en Australië. Een goede graadmeter voor 2014!
 
Voor mee info en om de wedstrijden live te bekijken, klik hier.

 

Volg ons op Facebook!

Volg het laatste nieuws van de Rabobank Hockey World Cup 2014! Doe mee aan acties en prijsvragen, check de foto's en video's en laat je horen! Let's celebrate hockey!

 

Meet the player – Belgium

 

Iets leuks voor Sinterklaas? WK kinderboek!

Het leukste Sinterklaascadeau is natuurlijk een boek waarin jouw kind zelf de hoofdrol speelt! Dat kan in het speciale WK kinderboek 'Hockeyheld van Oranje'. Dit te personaliseren boek is bedoeld voor kinderen van 6 tot 11 jaar en wordt binnen vijf werkdagen geleverd. Klik hier en bestel!

 

Oliver Polkamp is op zoek naar jou!

Werken als super suppoost, chauffeur of mascotte? De Rabobank Hockey World Cup kan niet slagen zonder de inzet en het enthousiasme van vrijwilligers! Wil jij meewerken aan het grootste sportevenement van Nederland? Ga dan nu naar dewebsite en meld je aan!

 
Copyright © 2013 Koninklijke Nederlandse Hockey Bond, All rights reserved. 


unsubscribe from this list    update subscription preferences  

Email Marketing Powered by MailChimp


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD