header foto
header foto
 

FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Afgelastingen  Aantal vragen: 1
 Bardienst  Aantal vragen: 2
 Idee├źn  Aantal vragen: 1
 Lidmaatschap  Aantal vragen: 3
 Scheidsrechter  Aantal vragen: 3
 Training  Aantal vragen: 1
 Wedstijd  Aantal vragen: 2

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Wedstijd
Waar kan ik zien hoe laat ik moet spelen?  
Op onze website zie je bovenaan het menu item SCHEMA'S staan, als je daar op klikt kom je bij alle schema's waaronder ook het wedstrijdschema.
 
Daar kun je de betreffende datum kiezen en zie je alle wedstrijden voor die dag.
 
 
 
Wij als team zijn het niet eens met beslissingen die de scheidsrechter tijdens een wedstrijd heeft genomen, wat moeten we doen?  
Het kan voorkomen dat een scheidsrechter beslissingen maakt waar je het niet mee eens bent. Het kan zijn dat de scheidsrechter iets heeft gezien wat jou is ontgaan. Het kan ook zijn dat een scheidsrechter het anders intrepeteert dan hetgeen jij waarneemt.
 
Direct na de wedstijd kun je bij een scheidsrechter altijd om uitleg vragen, mits dit op een normale en nette wijze gebeurt. De betreffende scheidsrechter zal dan uitleggen wat hij/zij heeft gezien. En let op: ook een scheidsrechter maakt fouten.
 
Nu kan het voorkomen dat een scheidsrechter partijdig is, gelukkig gebeurt dit heel weinig, maar toch. Je kunt dan als team een opmerking maken op het wedstrijdformulier. Meld dit altijd bij de betreffende scheidsrechter.
 
De KNHB verzamelt deze opmerkingen en geeft dit door aan de arbitrage coordinator. Deze zal, indien er vaker opmerkingen zijn over de betreffende scheidsrechter, contact opnemen met de club van de scheidsrechter om te kijken wat eraan gedaan kan worden.
 
Mocht de partijdigheid in het zeer uitzonderlijke geval zo erg zijn dat het team meteen actie wil ondernemen, dan zal er apart een melding moeten worden gedaan aan de KNHB.
 
Bij de Holestick hebben wij het beleid dat dit altijd in overleg gaat met de arbitragecommissie.
 
Voor meer info over dit onderwerp en hoe je kunt rapporteren aan de KNHB, mail [email protected].
 


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992