header foto
header foto
 

Commissies/vrijwilligers

Bestuur
Algemeen
Rozemarijn Veldhuizen
Financieel
Martine van der Kroef
Secretariaat
Yvonne Kort
Technische Zaken
Jan-Willem van Setten
Voorzitter
Arnold de Boer Voorzitter
Commissies
Activiteiten
Susan van der Meiden
Arbitrage
Gerben van Schoonhoven
Beheer
Jeroen van der Wal
Communicatie
Jacco Veldhuizen
Evenementen
Susan van der Meiden
Kantine
Tanja Bloem Barhoofd
René van der Mark Barhoofd
Marjan van Ravenhorst Barhoofd Voor de barcommissie kunnen we altijd nieuwe mensen gebruiken. Meld je aan of als je meer informatie wenst, vraag één van de leden of stuur een mail. Wat wordt er van je verwacht als je je aanmeldt?: *Je opent om 8.00 uur het hek, het clubhuis en hijst de vlaggen *Je maakt de kassa gereed voor gebruik, zet alle spullen klaar die verkocht kunnen worden *Je zet de eerste kannen koffie en ontvangt de mensen die zijn ingeroosterd achter de bar voor de eerste shift en geeft een korte uitleg. (Er ligt ook een korte instructie achter de bar om na te lezen voor degene die ingeroosterd zijn) Je hoeft niet de hele dag te blijven, graag wel mobiel bereikbaar zijn voor vragen. Bij het indelen wordt rekening gehouden met het speelschema van je dochter. Tijdens de laatste wedstrijd zorg je ervoor dat de kantinedienst begint met opruimen en zorg je dat alles netjes afgesloten wordt. We gooien je niet in het diepe, de huidige barcommissie zal de eerste paar keer aanwezig zijn ter begeleiding en voor de uitleg. Je zal ongeveer 3-4 zaterdagen per seizoen actief zijn.
Yvonne Kort Barhoofd Voor de barcommissie kunnen we altijd nieuwe mensen gebruiken. Meld je aan of als je meer informatie wenst, vraag één van de leden of stuur een mail. Wat wordt er van je verwacht als je je aanmeldt?: *Je opent om 8.00 uur het hek, het clubhuis en hijst de vlaggen *Je maakt de kassa gereed voor gebruik, zet alle spullen klaar die verkocht kunnen worden *Je zet de eerste kannen koffie en ontvangt de mensen die zijn ingeroosterd achter de bar voor de eerste shift en geeft een korte uitleg. (Er ligt ook een korte instructie achter de bar om na te lezen voor degene die ingeroosterd zijn) Je hoeft niet de hele dag te blijven, graag wel mobiel bereikbaar zijn voor vragen. Bij het indelen wordt rekening gehouden met het speelschema van je dochter. Tijdens de laatste wedstrijd zorg je ervoor dat de kantinedienst begint met opruimen en zorg je dat alles netjes afgesloten wordt. We gooien je niet in het diepe, de huidige barcommissie zal de eerste paar keer aanwezig zijn ter begeleiding en voor de uitleg. Je zal ongeveer 3-4 zaterdagen per seizoen actief zijn.
Gerben van Schoonhoven Barhoofd Voor de barcommissie kunnen we altijd nieuwe mensen gebruiken. Meld je aan of als je meer informatie wenst, vraag één van de leden of stuur een mail. Wat wordt er van je verwacht als je je aanmeldt?: *Je opent om 8.00 uur het hek, het clubhuis en hijst de vlaggen *Je maakt de kassa gereed voor gebruik, zet alle spullen klaar die verkocht kunnen worden *Je zet de eerste kannen koffie en ontvangt de mensen die zijn ingeroosterd achter de bar voor de eerste shift en geeft een korte uitleg. (Er ligt ook een korte instructie achter de bar om na te lezen voor degene die ingeroosterd zijn) Je hoeft niet de hele dag te blijven, graag wel mobiel bereikbaar zijn voor vragen. Bij het indelen wordt rekening gehouden met het speelschema van je dochter. Tijdens de laatste wedstrijd zorg je ervoor dat de kantinedienst begint met opruimen en zorg je dat alles netjes afgesloten wordt. We gooien je niet in het diepe, de huidige barcommissie zal de eerste paar keer aanwezig zijn ter begeleiding en voor de uitleg. Je zal ongeveer 3-4 zaterdagen per seizoen actief zijn.
Ledenadministratie
Martine van der Kroef
Materialen
Jeroen van der Wal
Sponsoring
Martijn van Ruler
TC Junioren
Jan-Willem van Setten
TC Senioren
Jan-Willem van Setten
Website / LISA
Jeroen van der Wal
Wedstrijdsecretariaat Junioren
Godard Ottow
Wedstrijdsecretariaat Senioren
Godard Ottow
Zaalhockey
Gerben van Schoonhoven


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992